Accreditaties

Onder iedere cursus staat onder ‘accreditatie’ vermeld of de cursus al is geaccrediteerd, hoeveel punten er zijn toegekend en voor welk register de accreditatie van toepassing is.

Na het volgen van onze cursussen heeft u de zekerheid dat u een certificaat van deelname inclusief accreditatiepunten ontvangt, zowel voor onze klassikale als online cursussen. Binnen vier weken na afloop van de cursus wordt uw deelname doorgegeven aan de desbetreffende beroepsorganisatie.

KRF/SKF
Voor alle cursussen die worden aangeboden door The Fysio Game worden accreditatiepunten aangevraagd bij het Kwaliteitshuis Fysiotherapie (KNGF/KRF en KEURMERK/SKF). De aanvragen worden vroegtijdig ingediend, zodat de cursisten tijdig duidelijkheid kunnen krijgen over het aantal accreditatiepunten en de deelregisters die hiervoor in aanmerking komen.

Kwaliteitsregister Paramedici
Voor aan aantal cursussen die worden aangeboden door The Fysio Game worden ook accreditatiepunten aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. De aanvragen worden vroegtijdig ingediend, zodat de cursisten tijdig duidelijkheid kunnen krijgen over het aantal accreditatiepunten.

 

© Copyright 2024 The Fysio Game | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling