Over ons

The Fysio Game is een laagdrempelige organisatie die is gevestigd in Amsterdam. The Fysio Game richt zich op het organiseren van uitzonderlijke cursussen voor fysiotherapeuten. 

The Fysio Game levert maatwerk van hoog niveau aan haar cursisten en werkt bij het in elkaar zetten van haar cursussen nauw samen met een gepassioneerd team van professionals die dagelijks werkzaam zijn in de praktijk. The Fysio Game streeft naar een duurzame relatie met haar cursisten en speelt in op de actuele behoefte van de cursisten.

De nationale en internationale docenten van The Fysio Game zijn de absolute toppers van hun vakgebied en worden met zorg geselecteerd. De docenten werken samen met een team van professionals aan de invulling van een cursus en houden daarbij rekening met de meest innovatieve en actuele materie binnen een vakgebied. 

Tijdens de cursussen wordt de theorie toegepast in de praktijk en kunnen cursisten het beste uit zichzelf halen met als doel om uiteindelijk de beste te worden binnen hun vakgebied.

 

© Copyright 2024 The Fysio Game | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling