Dr. Geert van der Sluis

Geert van der Sluis studeerde in 1998 af als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Aan dezelfde hogeschool rondde hij in 2002 ook een opleiding medische beeldvormende en radiotherapeutische technieken af. Na een periode van klinische ervaring in zowel radiotherapie (Radium Hospital, Oslo)  als fysiotherapie (ziekenhuis Nij Smellinghe, Drachten) te hebben opgedaan, behaalde hij in 2007 zijn master klinische gezondheidswetenschappen.

Geert is betrokken bij regionale en landelijke initiatieven rondom prehabilitatie en richtlijn-ontwikkelingen. Hij geeft regelmatig gastcolleges op verschillende hogescholen over zorgvernieuwing en voorbereiding van patiënten rondom een chirurgische ingreep. De resultaten van zijn onderzoek zijn nationaal en internationaal gedeeld op symposia en congressen.


In zijn huidige werk als fysiotherapeut in ziekenhuis Nij Smellinghe heeft hij tevens een positie als programmaleider Onderzoek en innovatie rondom perioperatieve gezondheid. Sinds 1 november 2021 is hij aangesteld als bijzonder lector aan de Hanzehogeschool Groningen met een leeropdracht over hetzelfde thema.

Andere docenten

Dr. Antonio Stecco

Adam Meakins

Reinout van Vliet

Steven Zwerink

Amarins Wijma-Wester

Benoy Mathew

Alan Sealy

Matthijs van Speybroeck

Msc. Paul de Buck

Msc. Maaike van der Hoeven

Dr. Erwin van Spil

Wendy Walrabenstein

Dr. Geert van der Sluis

Mariëtte de Rooij PhD

Coreline Kloek PhD

Arjan de Zwart PhD

Dr. Dieuwke Schiphof

Dr. Martin van der Esch

Dr. Jesper Knoop

Frederick Lanszweert

Stijn Vangheluwe

Maarten Stragier

Prof. dr. C. Paul van Wilgen

Prof. dr. Jo Nijs

 

© Copyright 2024 The Fysio Game | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling