Msc. Paul de Buck

Paul De Buck is sinds 2004 werkzaam als kinesitherapeut. Sinds 2008 werkt hij als praktijk assistent en lector Hand Therapie aan de Universiteit Gent, Bachelor en Master of Science aan de vakgroep Revalidaite wetenschappen en kinesitherapie.

Hij behaalde in hetzelfde jaar zijn titel van Master of Science in Manuele Therapy aan de Vrije Universiteit Brussel. In 2009 vervolledigde hij zijn opleiding hand revalidatie aan het Medisch Centrum Erasmus Rotterdam, Nederland. Hij is gecerticifeerd bij zowel de Belgische als Nederlandse beroepsvereniging voor hand therapie (BHT, NVHT). Sinds 2015 mag hij zichzelf een European Certified Hand Therapist (ECHT) noemen.

Hij begon als hand therapeut in het Zeeuws Hand en Pols Centrum in Goes in 2010. Tien jaar later wisselde hij van locatie en werd vestingsmanager van de nieuwe vestiging in Terneuzen. 

Naast deze activiteiten is Paul de oprichter en hoofdcoördinator van het postgraduaat hand revalidatie aan de Gentse Universiteit. 

Van 2012 tot 2022 was hij secretaris van de European Federation of Societies for Hand Therapy (EFSHT). Nu is hij lid van de Website Committee.

Andere docenten

Dr. Antonio Stecco

Adam Meakins

Reinout van Vliet

Steven Zwerink

Amarins Wijma-Wester

Benoy Mathew

Alan Sealy

Matthijs van Speybroeck

Msc. Paul de Buck

Msc. Maaike van der Hoeven

Dr. Erwin van Spil

Wendy Walrabenstein

Dr. Geert van der Sluis

Mariëtte de Rooij PhD

Coreline Kloek PhD

Arjan de Zwart PhD

Dr. Dieuwke Schiphof

Dr. Martin van der Esch

Dr. Jesper Knoop

Frederick Lanszweert

Stijn Vangheluwe

Maarten Stragier

Prof. dr. C. Paul van Wilgen

Prof. dr. Jo Nijs

 

© Copyright 2024 The Fysio Game | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling